forestfloor

Limburg

Tijdens de goedbezochte Algemene Ledenvergadering van 50PLUS Limburg is op zaterdag 19  november in de “Oranjerie” te Roermond een nieuw bestuur gekozen. Het aantal bestuursleden is uitgebreid van 4 naar 7.

 

Els Dohmen uit Ospel is herkozen als voorzitter en Jos van den Borne uit Griendtsveen als secretaris. Hein Meijer uit Heerlen is eveneens herkozen. Hij hield zich voorheen bezig met de financiën, maar gaat zich nu vooral inzetten voor de komende verkiezingscampagnes; te beginnen met de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart aanstaande. Ook is Hein fractiemedewerker voor 50PLUS in de Provinciale Staten van Limburg.

Nieuwe leden in het bestuur zijn: Henk van Boxtel, Henk Hoogers, Bert Kannegieter en Dick Meuldijk. Bert Kannegieter neemt de taak als vicevoorzitter op zich en gaat zich met name richten op de vraag in welke gemeenten 50PLUS kan deelnemen aan de gemeenteraads­verkiezingen in 2018. Bert woont in Bingelrade en zit voor Progressief Onderbanken in de gemeenteraad. Henk Hoogers uit Venlo wordt penningmeester en Henk van Boxtel uit Heerlen gaat het provinciale deel van de website bijhouden (www.50pluspartij.nl).

Dick Meuldijk uit Weert gaat onder meer de gemeenteraadsverkiezingen ondersteunen.

 

Het vernieuwde en uitgebreide bestuur zal de komende tijd samen met de leden in Limburg veel energie steken in de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. Ook gaan we nadenken in welke Limburgse gemeenten 50plus in 2018 gaat meedoen. Uiteraard blijven we ons inzetten voor onze leden in Limburg en proberen we het ledenaantal te verhogen.  

Indien u meer informatie wilt over 50PLUS Limburg, dan kunt u met ons contact opnemen door een mail de sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lid worden kan via de landelijke website www.50pluspartij.nl of te bellen naar het gratis nummer 0800-5250502.

Bestuur 50PLUS Limburg

Limburg bestuur

V.l.n.r. Dick Meuldijk, Bert Kannegieter, Els Dohmen, Henk van Boxtel, Jos van den Borne, Henk Hoogers en Hein Meijer

 

 


Privacy Protocol

[klik hier] 50PLUS Privacy Protocol

Ledenvergadering Limburg

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 30 juni 2018.

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 18 november 2017.

Profielschetsen

[klik hier] voor profielschets Statenleden

[klik hier] voor profielschets Waterschappen

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen Belgiƫ