forestfloor

Limburg

U  zult het ongetwijfeld hebben gezien of gehoord; de verkiezingen voor de nieuwe Tweede Kamer komen er aan. De 50PLUSpartij komt in de voorspellingen en prognoses zeer goed voor de dag. Om deze positieve vooruitzichten waar te maken, moet ook in Limburg een stevige campagne worden gevoerd en daar hebben wij uw hulp dringend nodig.

De campagne is door het Limburgse afdelingsbestuur in handen gelegd van Bert Kannegieter (vicevoorzitter  van de afdeling Limburg) en Henk Hoogers (penningmeester  van de afdeling Limburg). Bij de vormgeving en uitvoering van de campagneactiviteiten zijn uiteraard ook onze twee Limburgse kandidaten betrokken. Dit zijn Natascha Kroonstuiver (Venlo, plaats 16 op de lijst) en Hein Meijer (Heerlen, plaats 42 op de lijst).

Om van de campagne  een echt succes te maken, hebben we  jullie medewerking  hard nodig. In alle gemeenten worden de verkiezingsborden beplakt, wordt er geflyerd, worden op dagmarkten kramen ingericht en bemenst en worden op in maart 2017 een aantal speciale activiteiten georganiseerd waar we jullie hard nodig hebben.

We willen graag voor de regio’s Noord en Midden (tot Echt) en Zuid (vanaf Echt) teams gaan maken die de bovengenoemde activiteiten (plakken, flyeren, weekmarkten) met elkaar gaan uitvoeren.   Uiteraard hoeft niet iedereen alles te doen.

Daarom willen Natasha, Henk, Hein en Bert jullie vragen om een concrete inspanning te doen voor de campagne. Overigens, gereden kilometers voor het plakken worden tot een bepaald bedrag vergoed.

Als u een concrete bijdrage kunt leveren of meer informatie over dit soort werkzaamheden, neem dan per mail contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-11122762.

Ook wil ik jullie alvast aandacht vragen voor maandag 13 maart aanstaande. Op die dag zal 50PLUS in Limburg een bijzonder evenement organiseren waar wij jullie en ook de 50PLUS-symphtisanten hard nodig hebben. Ik kan  nog geen details vermelden, die komen zo snel mogelijk.

Tenslotte hoop ik van harte dat jullie en jullie kennissen en familie op een kandidaat van 50PLUS gaan stemmen. Alleen op die manier kunnen we een sterke fractie in de Tweede Kamer aan het werk zetten en voor onze ouderen ook echte resultaten boeken!

Met vriendelijke groet,

Els Dohmen

Voorzitter afdeling Limburg 50PLUSpartij


Privacy Protocol

[klik hier] 50PLUS Privacy Protocol

Ledenvergadering Limburg

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 30 juni 2018.

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 18 november 2017.

Profielschetsen

[klik hier] voor profielschets Statenleden

[klik hier] voor profielschets Waterschappen

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen Belgiƫ