forestfloor

Limburg

Ik heb u vorige week een email laten toekomen over de verkiezingen voor de nieuwe Tweede Kamer. Om ook in Limburg een stevige campagne te voeren hebben wij uw hulp dringend nodig.

In alle gemeenten worden de verkiezingsborden beplakt, wordt er geflyerd in buurten en op dagmarkten en worden in februari en maart 2017 een aantal speciale activiteiten georganiseerd.

Bij de uitvoering van de campagneactiviteiten zijn uiteraard ook onze twee Limburgse kandidaten intensief betrokken. Dit zijn Natascha Kroonstuiver (Venlo, plaats 16 op de lijst) en Hein Meijer (Heerlen, plaats 42 op de lijst).

We hebben voor de regio’s Noord en Midden (tot Echt) en Zuid (vanaf Echt) teams ingericht die de activiteiten (plakken, flyeren, weekmarkten) met elkaar gaan uitvoeren.  In deze teams is nog ruimte om mee te doen. Om het geheel beheersbaar te houden, vragen we jullie om uiterlijk donderdag 9 februari jullie belangstelling kenbaar te maken. Overigens, gereden kilometers voor het plakken en flyeren worden vergoed (EUR 0,19 per km).

U kunt zich melden bij  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (campagneleider) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (penningmeester en campagnemedewerker) of bellen met 06-11122762.

Tenslotte hoop ik van harte dat jullie en jullie kennissen en familie op een kandidaat van 50PLUS gaan stemmen. Alleen op die manier kunnen we een sterke fractie in de Tweede Kamer aan het werk zetten en voor onze ouderen ook echte resultaten boeken!

met vriendelijke groet,

Els Dohmen

Voorzitter afdeling Limburg 50PLUSpartij


Privacy Protocol

[klik hier] 50PLUS Privacy Protocol

Ledenvergadering Limburg

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 30 juni 2018.

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 18 november 2017.

Profielschetsen

[klik hier] voor profielschets Statenleden

[klik hier] voor profielschets Waterschappen

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen Belgiƫ