forestfloor

Limburg

Naar aanleiding van de oproep om actief mee te doen met de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen hebben zich een behoorlijk aantal leden gemeld om allerlei activiteiten uit te voeren. Waarvoor dank.

Ik wil  u nu informeren over de activiteiten die door het campagneteam (Bert Kannegieter en Henk Hoogers) samen met Natascha Kroonstuiver (Venlo, plaats 16 op de lijst) en Hein Meijer (Heerlen, plaats 42 op de lijst) worden voorbereid.

Op zaterdag 18 februari aanstaande gaan we samen met leden uit Roermond en omgeving een grote flyeractie doen in diverse buurten in Roermond. Het campagneteam heeft de leden uit Roermond en omgeving benaderd. Als u nog niet bent benaderd en ons wil helpen met flyeren, dan kunt u zich nog melden bij de campagneleider Bert Kannegieter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op zondag 5 maart is de regiotour Zuid-Limburg. Op die dag komen Henk Krol, vergezeld door Martin van Rooijen, Maurice Koopman, Rob de Brouwer, Natascha Kroonstuiver en Hein Meijer  het zuiden bezoeken. Het campagneteam heeft een concept programma  ontwikkeld dat binnenkort aan u zal worden gepresenteerd. In ieder is op die dag uw ondersteuning heel erg welkom. Denk dan aan het meelopen met de groep kandidaten en het verspreiden van flyers. Geïnteresseerd? U kunt zich  melden bij de campagneleider Bert Kannegieter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op zaterdag 11 maart is de regiotour Noord Limburg. Op die dag zullen Henk Krol, Maurice Koopman, Martin van Rooijen, Rob de Brouwer, Presley Bergen, Emiel Bode, Wilma Schrover, Natascha Kroonstuiver en Hein Meijer een bezoek brengen aan Noord Limburg. Wilt u er (actief) bij zijn, meldt u zich bij campagneleider Bert Kannegieter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op Maandag 13 maart die dag is een zeer bijzonder evenement gepland. Om de concurrentie niet wijzer te maken, moeten we de exacte vorm nog even onder de pet houden. Wat bijzonder belangrijk is uw aanwezigheid. De exacte locatie zullen we vlak van te voren bekend maken.

Op maandag 13 maart of dinsdag 14 maart wordt een pensioenbijeenkomst in Heerlen georganiseerd. Of dit definitief doorgang kan vinden, is afhankelijk van een aantal factoren. We houden u op de hoogte.

Ondertussen zijn een aantal leden zoals Will Schwillens, Math Korpershoek, Natascha Kroonstuiver en Henk van der Linden druk met plakken. Op veel borden hangen onze posters al, in een aantal gemeenten zullen ze binnenkort verschijnen.

In de laatste twee weken zal er op grote schaal worden geflyerd. We zullen dan buurten aandoen en onze flyer  in de brievenbussen stoppen en ook op diverse markten de flyers verspreiden.

Tenslotte hoop ik van harte dat jullie en jullie kennissen en familie op een kandidaat van 50PLUS gaan stemmen. Alleen op die manier kunnen we een sterke fractie in de Tweede Kamer aan het werk zetten en voor onze ouderen ook echte resultaten boeken!

met vriendelijke groet,

Els Dohmen

voorzitter afdeling Limburg 50PLUSpartij


Privacy Protocol

[klik hier] 50PLUS Privacy Protocol

Ledenvergadering Limburg

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 30 juni 2018.

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 18 november 2017.

Profielschetsen

[klik hier] voor profielschets Statenleden

[klik hier] voor profielschets Waterschappen

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen Belgiƫ