forestfloor

Limburg

Geachte 50PLUS leden in Maastricht, Sittard-Geleen en Maasgouw, in Limburg zal 50PLUS in vooralsnog drie gemeenten meedoen aan de gemeenteraads- verkiezingen op 21 maart 2018. Dit zijn de gemeenten de gemeenten Maastricht, Sittard-Geleen en Maasgouw. In Maastricht en Sittard-Geleen met zelfstandige lijsten en in Maasgouw als combilijst samen met Partij Welzijn Maasgouw (PWM).

In de komende twee maanden zullen we samen met de kandidaten voor uw gemeente en u als lid van 50PLUS in deze gemeente werken aan het voltooien van het campagneplan, het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst. Wat betreft het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst wordt u als lid uitdrukkelijk bij de besluitvorming over de vaststelling betrokken.

Wat betreft de kandidatenlijst willen wij graag uw aandacht voor het volgende. Leden die in augustus als lid van 50PLUS te boek stonden, zijn benaderd om hun belangstelling kenbaar te maken voor een rol binnen de gemeenteraadsverkiezingen in uw gemeenteraad. Een aantal van u heeft zich toen gemeld. Er zijn gesprekken gevoerd en een aantal personen hebben aangegeven wel op de kandidatenlijst te willen verschijnen.

Diegenen die destijds niet hebben gereageerd, willen wij alsnog graag in de gelegenheid stellen om de belangstelling kenbaar te maken voor een plaats op 50PLUS-kandidatenlijst voor uw gemeenteraad. Uitdrukkelijk roepen we ook de mensen op die de kandidatenlijst willen ondersteunen en niet direct in de raad willen plaatsnemen.

Indien u belangstelling heeft en wat meer wil weten over de betekenis van een kandidaatstelling, bel dan gerust met de coördinator Gr2018 Bert Kannegieter (telnr. 06-11122762) of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Indien u kandidaat voor uw gemeenteraad wil zijn, dan stuurt u via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een korte brief waarin u uiteenzet waarom u kandidaat wil zijn voor 50PLUS in uw gemeente en of u als ondersteuner of kandidaat voor de raad beschikbaar bent. Tevens willen wij u vragen om - indien mogelijk - een kort cv mee te sturen. De reactietermijn is één week en sluit op vrijdag 3 november 2017. Personen die al eerder hebben gereageerd, hoeven niet nogmaals te reageren.

Binnenkort zullen wij u als lid van 50PLUS in uw gemeente voorstellen toe laten komen voor een kandidatenlijst en ook een verkiezingsprogramma.

met vriendelijke groet,

Bert Kannegieter

coördinator GR2018 in Limburg

 

 

 


Privacy Protocol

[klik hier] 50PLUS Privacy Protocol

Ledenvergadering Limburg

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 29 december 2018.

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 30 juni 2018.

[klik hier] voor het verslag van de ledenvergadering van 18 november 2017.

Profielschetsen

[klik hier] voor profielschets Statenleden

[klik hier] voor profielschets Waterschappen

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België